Bento Box /Lunch and Dinner/


  • Bento Box /Lunch and Dinner/

    Бял ориз, сезонна салата, сиропиран омлет, мисо супа, десерт
    Предлага се с Телешко месо, Свинско месо, Пилешко месо или Риба филе.