Жигосан сиропиран японски омлет
[funky_third]
[/funky_third]
[funky_two_thirds end=”true”]
От Петър Михалчев
Публикувано:
Още една рецепта която искам да споделя.
Време за приготвяне:
Брой порции: 1 порция
[/funky_two_thirds]
[funky_divider]
Продукти
- 2 яйца
- 2 жълтъка
- 1 с.л. мирин
- 1 с.л. саке
- 1 с.л. соев сос
- щипка даши
- захар и сол
Начин на приготвяне:
Смесете продуктите за омлета, изсипете част от сместа в загрят тиган. Щом омлетът стане готов, започнете да навивате на руло и добавяйте нова порция яйчена смес, докато сместа свърши. Нарежете на парчета и сложете щипка настъргана ряпа върху част от парченцата.
Смесете продуктите за омлета, изсипете част от сместа в загрят тиган. Щом омлетът стане готов, започнете да навивате на руло и добавяйте нова порция яйчена смес, докато сместа свърши. Нарежете на парчета и сложете щипка настъргана ряпа върху част от парченцата.