[funky_fourth]
[/funky_fourth]
[funky_three_fourths end=”true”]
Петър Михалчев е роден 1973-та година в София. През 2011г. открива японски ресторант “Мияби”.
[/funky_three_fourths]
[funky_divider style=”thick”]
[funky_three_fourths end=”true”]
От 1993 година работи като готвач в различни ресторанти с българска национална кухня, докато през 1996 година оглавява кухнята на френски ресторант.
[/funky_three_fourths]
[funky_divider style=”thick”]
[funky_fourth]
[/funky_fourth]
[funky_three_fourths end=”true”]
През 2002 година е главен готвач в Малта, където създава свой уникален стил на готвене като смесва балканска, френска и средиземноморска кухня.
[/funky_three_fourths]
[funky_divider style=”thick”]
[funky_fourth]
[/funky_fourth]
[funky_three_fourths end=”true”]
През 2008 година прави следвашата крачка в кариерата си като се обучава за суши майстор в Токио, има дипломи и сертификати за завършена кулинария в България и Япония.
[/funky_three_fourths]
[funky_divider style=”thick”]
[funky_three_fourths end=”true”]
София, 27 януари 2012, МЕТРО Кеш енд Кери България отваря врати на уникален център, предназначен за професионални клиенти – хотели, ресторанти и кетъринг фирми – МЕТРО АКАДЕМИЯ.
[/funky_three_fourths]
[funky_divider style=”thick”]
[funky_fourth]

[/funky_fourth]
[funky_three_fourths end=”true”]
На 3 март 2015 г. в ефира на bTV стъпва за пръв път едно от най-драматичните и завладяващи TV състезания – MasterChef.
Петър Михалчев е избран за жури заедно с шеф Андре Токев и шеф Виктор Ангелов
[/funky_three_fourths]
[funky_divider style=”top”]