Посолството на Япония в България, съвместно с японските ресторанти в София, представя оригинално японско говеждо месо wagyu, отгледано и внесено от Япония
Първата стъпка от тази съвместна промоция е “WAGYU SUSHI BENTO BOX”, разработен съвместно от официалния готвач на японския посланик Нозоми Фуругани и шеф Петър Михалчев, собственик на столичният японски ресторант „Мияби“, който ще бъде представен в менюто на “Мияби”от 24 ноември 2022 г.
“WAGYU SUSHI BENTO BOX” е сет меню, поднесено в традиционна японска кутия за обяд, с акцент суши с говеждо месо wagyu, като за целта са използвани подбрани парчета червено говеждо месо wagyu, отгледано и внесено от Япония, с отлични хранителни стойности, ниско съдържание на мазнини и строго селектирано качество.
До края на м. ноември “WAGYU SUSHI BENTO BOX” в ресторант „Мияби“ ще се предлага на промоционална цена от 40 лв. Побързайте да се възползвате от тази възможност и опитайте автентичното японско говеждо wagyu в центъра на София!